Een mooie vloer geeft uw huis of bedrijf extra uitstraling. Met een goed aangelegde vloer kiest u tevens voor duurzaamheid. U beleeft er immers nog jaren plezier aan. Het leggen van een vloer dient wel samen te gaan met zorgvuldigheid en professionaliteit.

U kunt ervoor kiezen om zelf een vloer te leggen, maar u kunt ook besluiten om een vloer te laten leggen. Dit bespaart u ten eerste een hoop tijd. U kunt sneller gebruik maken van de beoogde ruimte. Gaat u in zee met Hulsbosch Parket dan kiest u ook voor vakwerk. Onze mensen leggen de vloer niet alleen snel, maar ook geheel passend. Zij beschikken over vakkennis en stemmen hun aanpak af op uw wensen en het materiaal.

Parketvloeren

Plankenvloeren

Onderhoud en renovatie

Bij een vloer komt meer kijken dan alleen het leggen. Een vloer verdient aandacht en zorg, zodat u er nog vele jaren profijt van heeft. Naast het leggen kan Hulsbosch Parket het onderhoud en de renovatie op zich nemen als de vloer beschadigingen of slijtageplekken heeft opgelopen.

Heeft u ervoor gekozen om de vloer te laten leggen door ons dan kunnen wij u adviseren over hoe u zelf de vloer kunt verzorgen. Daarvoor hebben wij verschillende onderhoudsproducten te koop.

Hulsbosch Parket combineert jarenlange
ervaring met vakmanschap.

Aan de slag met Hulsbosch

Wilt u een houten- of parketvloer laten aanleggen? Is uw vloer toe aan onderhoud of renovatie? Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren? Hulsbosch Parket helpt u graag.

Copyright 2019 | Hulsbosch Parket | Realisatie Goeiezaak.com