Een authentieke houten, laminaat- of parketvloer geeft een huis of een bedrijf karakter. Om de vloer in perfecte conditie te houden is goede renovatie van belang. Immers beschadigingen als scheuren en butsen, maar ook slijtage ontnemen uw vloer zijn unieke uitstraling.

Vloerrenovatie brengt uw vloer terug in de staat toen die voor het eerst in uw woning of bedrijf lag. Hulsbosch Parket beheerst alle technieken om dat voor elkaar te krijgen. We zorgen ervoor dat de vloer sluitend wordt gemaakt, ingesleten of gebroken stukken worden hersteld, zo nodig leggen we een nieuwe ondergrond aan en we schuren en polijsten totdat de vloer er weer als nieuw bijligt. Als resultaat kan uw vloer weer jaren mee.

Renovatie van houten vloeren

Hulsbosch Parket: van vloerrenovatie tot het leggen van laminaat

Als het op vloeren aankomt, is Hulsbosch Parket de expert bij uitstek. Dan gaat het niet alleen om vloerrenovatie. Wilt u een houten, laminaat- of parketvloer? Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om zo’n vloer efficiënt en zorgvuldig te leggen.

Naast vloerrenovatie doen we ook aan onderhoud. We maken vloeren schoon en behandelen ze met onderhoudsmiddelen. Ook geven we advies aan gebruikers hoe ze hun vloer kunnen onderhouden.

Hulsbosch Parket combineert jarenlange
ervaring met vakmanschap.

Aan de slag met Hulsbosch

Wilt u een houten- of parketvloer laten aanleggen? Is uw vloer toe aan onderhoud of renovatie? Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren? Hulsbosch Parket helpt u graag.

Copyright 2019 | Hulsbosch Parket | Realisatie Goeiezaak.com