Wilt u blijven genieten van uw houten, laminaat- of parketvloer? Dat die net zo mooi eruitziet als op het moment dat die werd gelegd? Dat de warmte en mooie kleuren en de uitstraling blijven behouden? Daarvoor heeft Hulsbosch Parket de vloerwas service in het leven geroepen.

Het verzorgen van uw vloer is tijdrovend werk. Tijd die u wellicht liever besteedt aan andere zaken. Daarnaast heeft elke vloer zijn eigen kenmerken, waardoor een specifieke behandelmethode noodzakelijk is. Met onze vloerwas service slaat u twee vliegen in een klap. Als u dit werk overlaat aan onze experts bespaart u én tijd én u weet zich verzekerd van kwaliteit. Zij weten immers precies welke behandelmethode leidt tot een prachtig resultaat.

Vloerrenovatie

Vloeronderhoud

Voor een blijvend mooi resultaat: sluit een onderhoudscontract af

Bij Hulsbosch Parket staan de klant en de vloer centraal. Toegankelijkheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan daarom voorop. Onze service is er voor particulieren en zakelijke klanten.

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de verzorging van uw vloer op regelmatige basis gebeurt? Sluit dan een onderhoudscontract af, waarin de service wordt opgenomen.

Hulsbosch Parket combineert jarenlange
ervaring met vakmanschap.

Aan de slag met Hulsbosch

Wilt u een houten- of parketvloer laten aanleggen? Is uw vloer toe aan onderhoud of renovatie? Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren? Hulsbosch Parket helpt u graag.

Copyright 2019 | Hulsbosch Parket | Realisatie Goeiezaak.com