Portfolio van Hulsbosch Parket

Uw houten of parketvloer laten onderhouden of renoveren door Hulsbosch Parket? Velen gingen u al voor. Bekijk wat wij voor anderen deden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

Onderhoud en renovatie voor uw huis

Uw houten of parketvloer laten onderhouden of renoveren door Hulsbosch Parket? Velen gingen u al voor. Bekijk wat wij voor anderen deden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Behandeling voor Bourgondische vloer woonhuis - Castricum

De vloer van dit woonhuis zag er versleten uit. Na behandeling ziet de vloer er mooi egaal uit met een natuurlijk uitstraling. De vloer lijkt bijna weer als nieuw en de grijzige kleur past mooi in het woonhuis. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Flinke opknapbeurt voor houten vloer in woonark – Haarlem

De eiken keukenvloer was erg versleten. Na een behandeling met olie kreeg de vloer haar warme uitstraling terug. De slijtplekken zijn niet meer zichtbaar en de kleur van de vloer is terug. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Renovatie voor grenen vloer in de hal – Haarlem

De grenen vloer in de hal was erg oud en versleten. Door de vloer te schuren, polijsten en te behandelen met lak kreeg hij zijn natuurlijke blanke kleur terug en meteen een sterke beschermlaag. Lees meer over onze aanpak.

Onderhoud en renovatie voor bedrijfsruimtes

Uw bedrijfsvloer laten onderhouden of renoveren door Hulsbosch Parket? Deze klanten gingen u al voor. Bekijk ons portfolio en ontdek wat wij ook voor u kunnen betekenen. 

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.