Renovatie voor grenen vloer in de hal - Haarlem

Renovatie voor grenen vloer in de hal - Haarlem

Renovatie voor grenen vloer in de hal - Haarlem

In dit woonhuis in Haarlem renoveerden we de grenen vloer.

Probleem van de klant

De vloer in de hal van dit woonhuis was erg oud. De vloer was gebeitst met een lak beits en door gebruik en ouderdom helemaal versleten. De kale plekken in het looppad waren duidelijk zichtbaar. De klant vond de donkere kleur van de vloer niet mooi en wilde graag de natuurlijke uitstraling van de grenen vloer weer terug.

Oplossing van het probleem

We hebben de vloer eerst goed geschuurd met een grote bandschuurmachine, deze maakt de vloer mooi egaal en schuurt de rood/bruine kleur van de beits eraf. Daarna is de vloer gepolijst om alle schuurstrepen weg te halen. Vervolgens hebben we de vloer behandeld met lak. We lakken de vloer twee keer achter elkaar en schuren de vloer dan lichtjes op, daarna lakken we hem nog een keer af.

Resultaat voor De hal

Het resultaat van de behandeling is een prachtige blanke vloer die een natuurlijke uitstraling van het grenen heeft. Lak is de sterkste beschermlaag en zorgt ervoor dat de vloer sterker wordt. We hebben van dit woonhuis niet alleen de hal gedaan, maar alle vloeren in het huis. De 40 vierkante meter hebben we in twee dagen helemaal behandeld.

‘’De klant wilde graag de natuurlijke uitstraling van de grenen vloer weer terug.’’

 van De hal Haarlem

Ook interessant?

Behandeling voor Bourgondische vloer woonhuis - Castricum

De vloer van dit woonhuis zag er versleten uit. Na behandeling ziet de vloer er mooi egaal uit met een natuurlijk uitstraling. De vloer lijkt bijna weer als nieuw en de grijzige kleur past mooi in het woonhuis. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Flinke opknapbeurt voor houten vloer in woonark – Haarlem

De eiken keukenvloer was erg versleten. Na een behandeling met olie kreeg de vloer haar warme uitstraling terug. De slijtplekken zijn niet meer zichtbaar en de kleur van de vloer is terug. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Renovatie voor grenen vloer in de hal – Haarlem

De grenen vloer in de hal was erg oud en versleten. Door de vloer te schuren, polijsten en te behandelen met lak kreeg hij zijn natuurlijke blanke kleur terug en meteen een sterke beschermlaag. Lees meer over onze aanpak.

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.