L’Oreal hoofdkantoor - Hoofddorp

Deep cleaning voor L'Oreal.

Probleem van de klant

De vloer in de ontvangsthal van het hoofdkantoor van L’Oreal was nog nooit eerder onderhouden. De gebruikssporen waren dan ook duidelijk te zien. De vloer was dof, viezig en had veel vlekken. L’Oreal wil dat mensen bij binnenkomst in een goede indruk krijgen en daarom was de vloer toe aan een behandeling.

Oplossing van het probleem

De bamboevloer in de hal was niet echt beschadigd, maar vooral vies. Daarom hebben we gekozen voor een deep cleaning behandeling. Met een schrob- en zuigmachine halen we de olie van de vloer en zuigen we dat direct op. De vloer moet daarna goed drogen en dan schuren we hem lichtjes op. Vervolgens hebben we de bamboevloer voorzien van een nieuwe olielaag.

Resultaat voor L'oreal

Het resultaat voor L’Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling. De Monocoat 2-componentenolie zorgt direct voor een goede beschermlaag, waardoor de vloer minder snel beschadigt. Klanten en werknemers van L’Oreal kunnen nu het kantoor weer binnenlopen in een hal met een strakke uitstraling.

“Het resulataat voor L'Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling.”

 

 van L'Oreal

Ook interessant?

Loyens & Loeff – Amsterdam

Om het hout van Loyens & Loeff mooi te houden, ondanks het vele gebruik, onderhouden we de vloeren en trappen ieder jaar. Ook hebben we balie onder handen genomen.

L’Oreal hoofdkantoor - Hoofddorp

Het resultaat voor L’Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling. De Monocoat 2-componentenolie zorgt direct voor een goede beschermlaag, waardoor de vloer minder snel beschadigt.

Hogeschool in Holland - Rotterdam

Door de hogeschool lopen iedere dag zo’n tienduizend studenten. De mooie houten vloer slijt hierdoor snel. De vloer krijgt een doffe uitstraling en vertoont slijtplekken. Lees hier hoe wij dit hebben aangepakt.

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.