Deep cleaning voor L’Oreal hoofdkantoor - Hoofddorp

Een schone vloer en goede berschermlaag voor L’Oreal hoofdkantoor - Hoofddorp

Probleem van de klant

De vloer in de ontvangsthal van het hoofdkantoor van L’Oreal was nog nooit eerder onderhouden. De gebruikssporen waren dan ook duidelijk te zien. De vloer was dof, viezig en had veel vlekken. L’Oreal wil dat mensen bij binnenkomst in een goede indruk krijgen en daarom was de vloer toe aan een behandeling.

Oplossing van het probleem

De bamboevloer in de hal was niet echt beschadigd, maar vooral vies. Daarom hebben we gekozen voor een deep cleaning behandeling. Met een schrob- en zuigmachine halen we de olie van de vloer en zuigen we dat direct op. De vloer moet daarna goed drogen en dan schuren we hem lichtjes op. Vervolgens hebben we de bamboevloer voorzien van een nieuwe olielaag.

Resultaat voor L'oreal

Het resultaat voor L’Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling. De Monocoat 2-componentenolie zorgt direct voor een goede beschermlaag, waardoor de vloer minder snel beschadigt. Klanten en werknemers van L’Oreal kunnen nu het kantoor weer binnenlopen in een hal met een strakke uitstraling.

“Het resulataat voor L'Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling.”

 

 van L'Oreal

Ook interessant?

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.