Loyens & Loeff-Amsterdam

Voor Loyens & Loeff behandelen wij de vloeren, het trappenhuis en de balie.

Probleem van de klant

Loyens & Loeff heeft honderden werknemers en krijgt daarnaast ook nog eens klanten over de vloer. Door het vele gebruik van de houten vloeren en trappen slijten deze snel. Vooral de looppaden en traptreden vertonen duidelijke beschadigingen. Ook de balie wordt veelvuldig gebruikt, waardoor slijtage onvermijdelijk is.

Oplossing van het probleem

Om het hout van Loyens & Loeff mooi te houden, ondanks het vele gebruik, onderhouden we de vloeren en trappen ieder jaar. Ook hebben we balie onder handen genomen. Deze kan niet met een machine geschuurd worden, dus dat doen we met de hand. Daarna hebben we hem gelakt in hoogglans watergedragen lak van Bona. Dit is milieuvriendelijker dan synthetische lak en ook nog eens heel sterk. We hebben alle werkzaamheden ’s nachts gedaan, zodat we geen overlast veroorzaakten voor de werknemers.

Resultaat voor Loyens & Loeff

Het resultaat is hout met een mooie uitstraling en een tevreden klant. De trappen, vloeren en de balie van Loyens & Loeff kunnen er weer een jaartje tegen en de balie glanst iedereen bij binnenkomst tegemoet. De klant is zeer tevreden met het resultaat, waardoor we nu ook de vloeren in het hoofdkantoor van Loyens & Loeff in Rotterdam gaan behandelen.

“De houten balie glanst iedereen bij binnenkomst weer tegemoet.”

 van Loyens & Loeff

Ook interessant?

Loyens & Loeff – Amsterdam

Om het hout van Loyens & Loeff mooi te houden, ondanks het vele gebruik, onderhouden we de vloeren en trappen ieder jaar. Ook hebben we balie onder handen genomen.

L’Oreal hoofdkantoor - Hoofddorp

Het resultaat voor L’Oreal is een schone vloer met een frisse uitstraling. De Monocoat 2-componentenolie zorgt direct voor een goede beschermlaag, waardoor de vloer minder snel beschadigt.

Hogeschool in Holland - Rotterdam

Door de hogeschool lopen iedere dag zo’n tienduizend studenten. De mooie houten vloer slijt hierdoor snel. De vloer krijgt een doffe uitstraling en vertoont slijtplekken. Lees hier hoe wij dit hebben aangepakt.

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.