Flinke opknapbeurt voor houten vloer in woonark – Haarlem

De eiken keukenvloer van deze woonark in Haarlem kreeg een flinke opknapbeurt.

Probleem van de klant

De eiken keukenvloer van deze woonark in Haarlem vertoonde zeer versleten plekken. De vloer was echt geleefd en was zijn mooie kleur en glans verloren. Ook zaten er kleine krasjes en deukjes op de vloer. De gebruikssporen waren duidelijk zichtbaar. De klant wilde weer een warme en nette vloer.

Oplossing van het probleem

De eikenvloerdelen waren versleten en de kleine krasjes en deukjes hebben we met een schuurmachine geëgaliseerd. Daarna is de vloer gepolijst en hebben we hem in de olie gezet. Vloeren in de olie krijgen maar één laag. We hebben een transparante olie genomen, om zo de natuurlijke kleur van de eiken vloer te tonen.

Resultaat voor Woonark

Een stralende warme vloer is het resultaat. De klant was zeer tevreden met het resultaat. De vloer lijkt wel als nieuw. De slijtplekken zijn niet meer zichtbaar en de warme kleur van de vloer is terug. Door de olie is de vloer meteen weer beschermt. We hebben de 35 vierkante meter grote vloer in twee dagen behandeld.

“ De vloer was echt geleefd en was zijn mooie kleur en glans verloren.”

 van Woonark

Ook interessant?

Behandeling voor Bourgondische vloer woonhuis - Castricum

De vloer van dit woonhuis zag er versleten uit. Na behandeling ziet de vloer er mooi egaal uit met een natuurlijk uitstraling. De vloer lijkt bijna weer als nieuw en de grijzige kleur past mooi in het woonhuis. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Flinke opknapbeurt voor houten vloer in woonark – Haarlem

De eiken keukenvloer was erg versleten. Na een behandeling met olie kreeg de vloer haar warme uitstraling terug. De slijtplekken zijn niet meer zichtbaar en de kleur van de vloer is terug. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Renovatie voor grenen vloer in de hal – Haarlem

De grenen vloer in de hal was erg oud en versleten. Door de vloer te schuren, polijsten en te behandelen met lak kreeg hij zijn natuurlijke blanke kleur terug en meteen een sterke beschermlaag. Lees meer over onze aanpak.

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.