Liever zelf uw vloer behandelen? 

Toch liever zelf uw vloer onderhouden? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze webshop Monocoat verkopen wij alle producten die u nodig heeft, om uw vloer in optimale conditie te houden. Van houtoliën tot vlekkenverwijderaars en van houtvullers tot complete onderhoudspakketten. 

Onderhoudsproducten
voor houtbehandeling binnen

Heeft u een warme houten vloer of een sfeervolle parketvloer? Dan is het noodzaak om deze goed te onderhouden. Vlekken, kleine beschadigingen en slijtage kunnen gemakkelijk verholpen worden. Monocoat webshop biedt alle producten voor optimale bescherming voor houten oppervlaktes in huis.

Ga meteen naar de webshop en ontdek het ruime assortiment.

Houtolie 
voor iedere vloer  

De meest effectieve oplossing voor bescherming van uw houten vloer is houtolie. Houtolie biedt uitstekende bescherming en is duurzaam én milieuvriendelijk. Bij Monocoat webshop verkopen we diverse houtoliën voor iedere houten of parketvloer. Uit de ruime selectie van kleuren vindt u altijd een keuze die past bij uw vloer, stijl en interieurwensen. Shop direct de houtolie voor uw vloer.

Neem contact op

Twijfelt u nog om uw vloer zelf te behandelen? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.