Over Hulsbosch Parket

Hulsbosch Parket verzorgt klein en groot onderhoud voor alle soorten houten en parketvloeren

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundig vloerspecialist? Hulsbosch Parket renoveert en onderhoudt al meer dan twintig jaar houten en parketvloeren. Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Over Ivo & Guido

Hulsbosch Parket is een klein familiebedrijf waarin vader Ivo en zoon Guido al twintig jaar zorgen voor de mooiste vloeren. Het werk wordt gedaan met veel plezier en liefde voor hout. Niets mooier dan zwaar beschadigde vloeren weer een nieuw leven in blazen. De originele en authentieke uitstraling van een houten vloer herstellen en klanten blij maken met het resultaat is wat Ivo en Guido drijft. Ze gaan dan ook voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Een mooie houten vloer verdient goed onderhoud en kan dan weer jaren mee. Ze doen dit net zo graag voor particulieren als voor bedrijven.

Bent u op zoek naar een vloerspecialist? Met Hulsbosch Parket kiest u voor vakkundigheid en ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

01

Telefonisch contact

We hebben telefonisch contact om uw wensen te bespreken. En eventueel de grootte van de ruimte en de houtsoort te inventariseren.

02

Afspraak aan huis

We komen vrijblijvend aan huis om de vloer op te meten en de werkzaamheden vast te stellen. Eventueel testen we de kleur van de beschermlaag even op een proefstuk onder, bijvoorbeeld uw bank.

03

Datum inplannen

Vervolgens maken we een offerte op maat en indien gewenst plannen we een datum in.

04

Oplevering

Uw vloer moet helemaal vrij en schoon zijn voordat wij komen. Dan gaan wij aan de slag met het schuren, polijsten en behandelen van de vloer.