20 jaar
ervaring

Dag en nacht
beschikbaar

Offertes
op maat

Schades binnen één
week gerepareerd

Een vloerrenovatie of vloeronderhoud voor uw bedrijf?

Ook zakelijke klanten helpen we graag verder. Of uw winkelvloer gerenoveerd moet worden of de lobby van uw hotel en flinke onderhoudsbeurt nodig heeft wij hebben een oplossing voor u. Hulsbosch Parket heeft al twintig jaar ervaring als parketvloerspecialist en renoveert en onderhoudt alle soorten houten vloeren.

Onderhoud en renovatie voor bedrijfsruimtes

Winkels, kantoren, hotels, restaurants en scholen. 

Deep cleaning voor uw bedrijfsvloer 

Vertoont de houten vloer in uw winkel, hotellobby, kantoorruimte of restaurant slijtage? Of heeft uw vloer na een verbouwing een ‘witte waas’ gekregen? Dan is het aan te raden een deep cleaning uit te voeren. Dit noemen we ook wel klein onderhoud. 

Bij een deep cleaning, ruwen we de vloer licht op, maken we hem stofvrij en brengen we een nieuwe beschermlaag aan. Zo wordt uw vloer meteen weer onderhoudsvriendelijker. We werken zowel overdag als ’s nachts, net wat u het beste uitkomt.

Wij werken ook ‘s nachts, zodat uw bedrijf gewoon kan blijven draaien

Groot onderhoud voor uw bedrijfsvloer

Uw houten vloer in uw bedrijf is toe aan een grote onderhoudsbeurt wanneer er krassen en kleine deukjes zijn ontstaan. Door het verplaatsen van meubels of zware goederen kunnen deze beschadigingen ontstaan.

Bij een grote onderhoudsbeurt schuren we alle oneffenheden van de vloer weg. We reinigen de vloer en polijsten hem. Daarna brengen we opnieuw een beschermlaag aan. We zijn 24/7 beschikbaar, zodat uw onderneming geen hinder ondervindt aan het onderhoud.

Renovatie voor uw bedrijfsvloer

Hebben delen van uw houten vloer ernstige schade opgelopen? Bijvoorbeeld door brand- of waterschade? Geen zorgen. Met een vloerrenovatie herstellen wij de vloer in uw bedrijfspand binnen een week.

Bij een renovatie vervangen wij indien nodig, hele delen van de vloer. De beschadigde delen worden vakkundig verwijderd en verruild voor nieuwe planken. Natuurlijk van hetzelfde hout als uw vloer. Houten vloeren die verlijmd zijn aan de ondervloer, moeten meestal in zijn geheel vervangen worden.

Beschermlagen voor houten vloeren

Er zijn drie verschillende soorten beschermlagen voor houten en parketvloeren: olie, was en lak. De glans, sterkte van de bescherming en het gemak van bijwerken na beschadiging verschilt per soort.

Olie

Offerte op maat

Glans
Mat
Aantal lagen
1
Sterkte
***
Gemak bijwerken
*****
 

Was

Offerte op maat

Glans
Mat/zijdeglans
Aantal lagen
2
Sterkte
***
Gemak bijwerken
*****

Lak

Offerte op maat

Glans
Mat/zijdeglans/hoogglans
Aantal lagen
3
Sterkte
*****
Gemak bijwerken
*

Kies voor een onderhoudscontract

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de verzorging van uw bedrijfsvloeren op regelmatige basis gebeurt? Sluit dan een onderhoudscontract af, waarin de service wordt opgenomen. Wij zorgen ervoor dat de vloeren in uw pand er altijd goed uitzien en de beste kwaliteit onderhoud genieten. We maken het contract in overleg en helemaal op maat.

Welke bedrijven gingen u voor?

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een vakkundig vloerspecialist? Hulsbosch Parket renoveert en onderhoudt al meer dan twintig jaar houten en parketvloeren. Neem contact op met ons voor al uw vragen.