Jaarlijks onderhoud voor Hogeschool in Holland - Rotterdam

Om slijtage te voorkomen onderhouden wij jaarlijks de vloeren van Hogeschool in Holland.

Probleem van de klant

Door de hogeschool lopen iedere dag zo’n tienduizend studenten. De mooie houten vloer slijt hierdoor snel. De vloer krijgt een doffe uitstraling en vertoont slijtplekken. Vooral in de looppaden is duidelijk te zien dat het hout het zwaar te verduren heeft. Ook knoeien studenten regelmatig, want waterschade is het meest voorkomende probleem op de vloer.

Oplossing van het probleem

In de Hogeschool van Holland ligt een massief Jatoba plankenvloer. Jatoba is een hele harde houtsoort en daardoor geschikt voor gebouwen waarin veel mensen komen. Toch is slijtage onvermijdelijk, daarom geven we de vloer ieder jaar een behandeling. We schuren de vloer van ongeveer 4.000 vierkante meter eerst lichtjes op en lakken hem dan opnieuw.

Resultaat voor Hogeschool in Holland

Het resultaat is een frisse glanzende vloer die weer optimaal beschermt. Doordat de Hogeschool in Holland een onderhoudscontract heeft bij ons, behandelen we de vloer ieder jaar. Hierdoor krijgt de vloer ieder jaar een nieuwe beschermlaag en wordt hij steeds sterker. Zo gaat de vloeren nog jaren mee. Het onderhoud doen we altijd in de schoolvakanties, zodat de studenten hier geen hinder aan ondervinden. We onderhouden niet alleen de Hogeschool in Rotterdam, maar ook in Den Haag, Leiden en Haarlem.

 

‘’De vloer krijgt ieder jaar een nieuwe beschermlaag, waardoor hij steeds sterker wordt.’’

 

Ook interessant?

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.