Behandeling voor Bourgondische vloer woonhuis - Castricum

Deze bourgondische vloer met vellingen straalt weer.

Probleem van de klant

De vloer van dit woonhuis zag er versleten uit. De slijtage plekken, gebruikssporen en vele krassen gaven de vloer een doffe en grauwe uitstraling. De bourgondische vloer, zoals we dat noemen, was duidelijk toe aan een behandeling.

Oplossing van het probleem

Om de vloer een nieuwe uitstraling te geven hebben we hem eerst helemaal geschuurd. Doordat deze vloer groeven heeft tussen de planken, hebben we daarna alle vellingkanten schoon gevreesd en weer allemaal even diep gemaakt. De vloer is vervolgens gepolijst en daarna hebben we hem helemaal in de Monocoat olie gezet.

Resultaat voor het Woonhuis 

Het resultaat is weer een mooie egale vloer met een natuurlijke uitstraling. De vloer lijkt bijna weer als nieuw en de grijzige kleur past mooi in het woonhuis. De vellingen zijn allemaal netjes gelijk. Door de olielaag is de vloer weer beschermt tegen onder andere water. De klant was blij verrast met het resultaat.

“De bourgondische vloer was duidelijk toe aan een behandeling.”

 

Ook interessant?

Behandeling voor Bourgondische vloer woonhuis - Castricum

De vloer van dit woonhuis zag er versleten uit. Na behandeling ziet de vloer er mooi egaal uit met een natuurlijk uitstraling. De vloer lijkt bijna weer als nieuw en de grijzige kleur past mooi in het woonhuis. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Flinke opknapbeurt voor houten vloer in woonark – Haarlem

De eiken keukenvloer was erg versleten. Na een behandeling met olie kreeg de vloer haar warme uitstraling terug. De slijtplekken zijn niet meer zichtbaar en de kleur van de vloer is terug. Lees meer over onze aanpak en het resultaat.

Renovatie voor grenen vloer in de hal – Haarlem

De grenen vloer in de hal was erg oud en versleten. Door de vloer te schuren, polijsten en te behandelen met lak kreeg hij zijn natuurlijke blanke kleur terug en meteen een sterke beschermlaag. Lees meer over onze aanpak.

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog om uw vloer door een professional te laten onderhouden of renoveren? Hulsbosch Parket heeft al meer dan twintig jaar ervaring en specialistische kennis van hout. Wij hebben alle machines en vakkundigheid in huis om uw vloer te geven wat hij nodig heeft.